معرفی و راهنمای انواع مدل های کاشت ناخن
هر آنچه لازم است در مورد کاشت ناخن بدانید
برای زیبایی بیشتر دست ها و داشتن ناخن های زیبا، بسیاری از خانم ها به کاشت ناخن روی می آورند. کاشت ناخن علاوه بر زیبایی برای افرادی که دارای ناخن های بدشکل هستند و یا عادت به جویدن دارند، بسیار مناسب است. کاشت ناخن انواع مختلفی دارد، در این بخش با انواع مختلف کاشت ناخن ، مزایا و عوارض کاشت ناخن آشنا شوید.
انواع کاشت ناخن
کاشت ناخن انواعی دارد که شامل:
کاشت ناخن قالبی
در این نوع کاشت ناخن مواد را درون قالب آماده ناخن مصنوعی بریزید تا به شکل ناخن درآید سپس بعد از زدن مواد ضد قارچ روی ناخن ، با مهارت قالب را روی صدف ناخن ها قرار می دهند و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و بر میدارند و سپس طراحی آن را شروع می کنند.
معایب روش قالبی کاشت ناخن
- این روش کاشت ناخن دوام اندکی دارد.
- متاسفانه در این روش ناخن خیلی زود شکسته می شود و قابلیت بسیار زیادی در هواگیری دارد.
- این روش نیاز به سوهان کاری ندارد بنابراین در زمان بسیار کوتاهی انجام می شود.
- به دلیل ضخیم بودن کاشت ناخن، کار حالت طبیعی ندارد .
- در این روش نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتر مصرف میشود.
کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟
کاشت ناخن در تهران قالبی برای افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند ، مناسب نیست زیرا در این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند .
برای اجرای کاشت ناخن ابتدا تکه ای پلاستیکی به نام “تیپ ناخن” را به قسمت بالای ناخن می چسبانند سپس با موادی از جنس پودر یا ژل روی آن و سطح طبیعی ناخن را پر و یک نواخت می کنند.
این مواد می تواند پودر، ژل یا ترکیبی از هر دو باشد. این مواد در رنگ های متفاوتی موجود هستند و با توجه به سلیقه افراد مورد استفاده قرار می گیرند.
پودر مورد استفاده در کاشت، نوعی ماده شیمیایی به نام “پلی متیل متاکریلات اکریلیک” است. این ماده در ترکیب با یک مایع مخصوص که در کار کاشت به “لیکویید” معروف است ترکیب شده و خمیری را ایجاد می کند که با آن اکستنشن ناخن یا کاشت ناخن اجرا می شود. این خمیر بعد از گذشت بیست الی سی ثانیه سخت و خشک می شود و دقیقا فرم ناخن طبیعی را به خود می گیرد.
نوع دیگر کاشت ناخن با استفاده از موادی به نام “ژل” اجرا می شود. ژل هم مانند پودر نوعی ماده ی شیمیای است. ژل پس از قرار گرفتن روی ناخن باید باید در دستگاهی به نام دستگاه UV زیر نور ماوراء بنفش قرار بگیرد تا خشک و سخت شود و فرم ناخن را به خود بگیرد.
UV چیست؟ UV مخفف کلمه ی “Ultra Violet light” به معنای اشعه ما موارء بنفش است.
ژل مخصوص کاشت نیز در رنگ ها و انواع متفاوتی در بازار موجود است.
نوع دیگر کاشت ناخن کاشت فیبر یا ابریشم پیچیده است. در این نوع کاشت ناخن از مواد غیر حساسیت زا مانند الیاف فایبر گلاس و یا ابریشم مصنوعی استفاده شده و برای افرادی که به کاشت ژل و کاشت پودر حساسیت دارند بسیار مناسب است
اصول آموزش کاشت ناخن
برای آموزش کاشت ناخن چند اصل اساسی وجود دارد که باید به آن توجه داشت.
شناخت ساختمان ناخن
برای اینکه یک ناخنکار حرفه ای شوید ابتدا باید ساختمان ناخن را به خوبی بشناسید.
شناخت ساختمان ناخن یکی از ابتدایی ترین مراحل کاشت ناخن است که باید در هر دوره آموزشی گنجانده شود.
آموزش صحیح این مطلب برای مراحل پیشرفته تر آموزش کاشت ناخن بسیار مفید است و به یادگیری شما عزیزان کمک می کند.
شناخت ابزار و مواد کاشت ناخن
پس از شناخت ساختمان ناخن نوبت به شناخت ابزار و وسایل کار و کاربرد هرکدام از این وسایل می رسد.
در هر دوره آموزشی ابزار کار باید به صورت کامل به شما معرفی شده و کاربرد ابزار و نحوه صحیح استفاده از ابزار نیز به شما آموزش داده شود. زمانی که شما ابزار کار خود را بشناسید کار با آن ابزار برای شما راحت تر می شود.
مراحل آموزش کاشت ناخن
کاشت ناخن دارای چند مرحله است که برخی از این مراحل در تمامی کاشت ها مشترک است.
به طور کلی مراحل کاشت ناخن شامل 4 مرحله می باشد.
- زیرسازی
- موادگذاری
- سوهان کشی
- طراحی ناخن
همانطور که در بالا گفته شد در کاشت ناخن چند مرحله وجود دارد که در تمامی کاشت ها مشترک است.
اگر در دوره آموزشی که شرکت می کنید این مراحل را به صورت پایه و صحیح آموزش ببینید، انجام تمامی کاشت های ناخن برای شما کاری راحت خواهد بود. در زیر در مورد این مراحل توضیح می دهیم.
ناخن چیست و از چه قسمتهایی تشکیل شده است؟ ناخن توسط سلولهای زنده پوست در انگشت تولید میشود. این قسمت از بدن انسان به چند واحد مجزا تقسیم شده است. صفحه ناخن (قسمت قابل مشاهده) بستر ناخن (قسمت پوست زیر صفحه) کوتیکول (بافتی که با صفحه همپوشانی دارد و در پایه ناخن لبه دارد) چینهای ناخن (پوستی که از سه طرف آن را پوشش میدهد و از آن حمایت میکند) لونولا (نیمه ماه سفید در پایه ناخن) ماتریکس (قسمت پنهان واحد ناخن در زیر کوتیکول). ناخنهای دست از روی ماتریکس رشد میکنند. آنها عمدتا از کراتین و پروتئین سفت شده (که در پوست و مو نیز وجود دارد) تشکیل شدهاند. با رشد سلولهای جدید در ماتریکس، سلولهای قدیمیتر بیرون رانده و فشرده میشوند و درنهایت حالت صاف و سخت شده ناخن را به خود میگیرند. متوسط ??سرعت رشد ناخن ها 0.1 میلیمتر در روز (یا 1 سانتیمتر در 100 روز) است.
میزان دقیق رشد ناخن به عوامل متعددی از جمله سن، جنس فرد و فصل بستگی دارد. ناخنهای دست به طور کلی در جوانان، مردان و در فصل تابستان سریعتر رشد میکنند. سرعت رشد ناخنهای دست سریعتر از ناخن پا است. ناخنهای دست راست یک فرد راست دست سریعتر از ناخنهای دست چپ رشد میکند. جالب آنکه عکس این روند برای چپ دستها صادق است. ناخن مصنوعی چیست؟ ناخن اکریلیک اگر بخواهیم قدیمیترین ناخن مصنوعی را بشناسیم، باید از ناخن اکریلیک نام ببریم. این مدل باید روی ناخن طبیعی و خشک چسبانده شود. البته این مدل از ناخنها را باید قویترین مدل هم دانست. لبه این نوع ناخن مصنوعی محکم است و به راحتی نمیشکند، بنابراین به افرادی که فعالیت زیادی دارند پیشنهاد میشود. مواد تشکیل دهنده آن شامل مونومر، اکریلیک مایع، پلیمر و اکریلیک پودر شده است. البته باید بدانیم که کاشت ناخن اکریلیک مانع تنفس لایه رویی ناخن طبیعی میشود و در نتیجه پس از برداشتن آن، ناخن طبیعی ضعیف خواهد بود.
این مقاله از سایت سیوطب برگرفته شده است لطفا برای مطالعه کامل این مقاله به آدرس زیر مراجعه فرمایید: https://sevteb.com/nail-implants/